izuś
music addicts!
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #135 : Lipiec 29, 2010, 12:48:53 » |
|
O rany, dziękuję bardzo!  jest mi strasznie, strasznie miło że przypadł do gustu  Prawdę mówiąc to był klip który zajął mi najmniej czasu 
|
|
|
|
|
|
Wiedzie spokojne życie, jest w pracy na szczycie. Przez szefa napastowana, w góry zostaje zesłana. Nie wiedząc co tu się stanie, traktuje to jako wyzwanie. W przystojnym góralu się zauroczy, choć na początku się z nim podroczy... Nieważne ile masz lat na koncie, oglądaj Szpilki na Giewoncie! (by Izuś & Marika)
|
|
|
abeLLs
Czasohonorowa
MarietkoManiacy
Gaduła

M.
|
 |
« Odpowiedz #136 : Lipiec 29, 2010, 21:11:09 » |
|
Czyli morał jest taki, że te klipy, które zajmują Ci najmniej czasu są najlepsze  Mi też się bardzo, bardzo, bardzo podobał! Fantastyczny! Szacun  :*
|
|
|
|
|
|
Any moment, everything can change. For a minute, all the world can wait, Let go of your yesterday.
|
|
|
Twins
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #137 : Sierpień 06, 2010, 19:52:18 » |
|
Multifandom  Enjoy
Nie czerpiemy korzyści finansowym z materiałów użytych w wideo. Zrzekamy sie praw autorskich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izuś
music addicts!
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #138 : Sierpień 06, 2010, 20:22:05 » |
|
Wyczerpały mi się słowa  Pięknie to zrobiłyście, niesamowicie!  Należą się gromkie brawa i gratulacje (tego tysiąca  ) 
|
|
|
|
|
|
Wiedzie spokojne życie, jest w pracy na szczycie. Przez szefa napastowana, w góry zostaje zesłana. Nie wiedząc co tu się stanie, traktuje to jako wyzwanie. W przystojnym góralu się zauroczy, choć na początku się z nim podroczy... Nieważne ile masz lat na koncie, oglądaj Szpilki na Giewoncie! (by Izuś & Marika)
|
|
|
isis
Kryminalne Zuchy
Przyjaciel forum

Wonderful life
|
 |
« Odpowiedz #139 : Sierpień 09, 2010, 18:16:08 » |
|
Oooooo to było boskie!;) Bliźniaczki super Wam to wyszło!:)Przy tej piosence się rozpływam....piękny klip i melodia!!:) Cudo!!:)Bardzo podobały mi się też kolory:) 5!!! 
|
|
|
|
|
|
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without I just need you now...
|
|
|
izuś
music addicts!
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #140 : Sierpień 17, 2010, 12:48:47 » |
|
Historia Basi i Marka na bazie tekstu piosenki Damiena Rice.
Zrzekam się praw autorskich do materiałów filmowych i podkładów muzycznych użytych przez mnie wyłącznie w celach rozrywkowych i promocyjnych. MATERIAŁ UŻYTY W FILMIKU JEST WŁASNOŚCIĄ MTL MAXFILM i TVN S.A. Nie czerpię z niego korzyści finansowych. Wykorzystałam następujące odcinki serialu "Kryminalni": 19, 27, 30, 53, 59, 62, 66, 67, 68, 70, 74, 79, 82, 87, 88, 92, 93, 94, 95. Oraz piosenkę "Blower's Daughter" w wykonaniu Damiena Rice. Jakość ulegnie poprawie po przetwarzaniu. Miłego oglądania! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isis
Kryminalne Zuchy
Przyjaciel forum

Wonderful life
|
 |
« Odpowiedz #141 : Sierpień 17, 2010, 19:18:03 » |
|
Iza bardzo dobra robota!  Klip jest taki spokojny i nastrojowy;)Podobają mi się kolory i cała atmosfera teledysku:) Idzie Ci coraz z Vegasem:)
|
|
|
|
|
|
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without I just need you now...
|
|
|
Twins
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #142 : Sierpień 22, 2010, 22:26:38 » |
|
WOW! Ale miłe zaskoczenie! =DD Edycja pierwsza klasa! =D Jak sie cieszymy widząc u Ciebie nowe video! Super dobrane scenki! Po prostu..każdy Twoj klip jest lepszy od poprzedniego! Do ULU!  Basia/Leszek - Roussian Roulette || Kryminalni
MATERIAŁ UŻYTY W FILMIKU JEST WŁASNOŚCIĄ MTL MAXFILM AND TVN SA. Zrzekamy się praw autorskich do materiałów filmowych i podkładów muzycznych użytych przez nas wyłącznie w celach rozrywkowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izuś
music addicts!
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #143 : Sierpień 22, 2010, 22:29:34 » |
|
Powtórzę się z YT, dziewczyny, rozwaliłyście mnie totalnie! Rosyjska bomba  Klimatyczny, zawadiacki, po prostu świetny klip!!! Ach aż zapału na nowy zabrałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fabienne
Music whore.
Gaduła

Crazy people should not be left alone.
|
 |
« Odpowiedz #144 : Sierpień 22, 2010, 22:36:11 » |
|
oł ła! Dziewczyny świetnie to zrobiłyście! Po prostu bomba, jestem pod wielkim wrażeniem, zarówno kolory jak i edycja- perfekcyjnie! I fajnie piosenkę zmontowałyście, że nie słychać, że się gdzieś przerywa, czy coś  Mam prośbę... Zrobiłybyście do "need you now"- Lady Antabellum? Ostatnio uwielbiam tą piosenkę...
|
|
|
|
|
|
People always leave.
But sometimes they come back.
|
|
|
izuś
music addicts!
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #145 : Sierpień 22, 2010, 22:38:03 » |
|
Ja waham się pomiędzy melodią Michała Lorenca a "Wonderful Life" Hurts  Co wybrać? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isis
Kryminalne Zuchy
Przyjaciel forum

Wonderful life
|
 |
« Odpowiedz #146 : Sierpień 23, 2010, 17:52:21 » |
|
Bliźniaczki robota pierwsza klasa!!;D Może się powtórzę,ale mistrzowsko to zrobiłyście!Te kolory są cudowne!:) W ogóle cały klip jest świetny-przyciąga uwagę jak magnes!!!;) Brawo!!!;) Iza zrób do"Wonderful Life" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twins
Kryminalne Zuchy
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #147 : Sierpień 26, 2010, 22:47:15 » |
|
"need you now"- Lady Antabellum Oki. Jak znajdziemy trochę czasu jak najbardziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isis
Kryminalne Zuchy
Przyjaciel forum

Wonderful life
|
 |
« Odpowiedz #148 : Sierpień 28, 2010, 09:54:16 » |
|
Bliźniaczki zróbcie klip do tej piosenki!!!;D Uwielbiam ją 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fabienne
Music whore.
Gaduła

Crazy people should not be left alone.
|
 |
« Odpowiedz #149 : Sierpień 28, 2010, 11:41:22 » |
|
nooo, ja też uwielbiam tą piosenkę właśnie  A, zrobiłam błąd w nazwie, ma być "Lady Antebellum" 
|
|
|
|
|
|
People always leave.
But sometimes they come back.
|
|
|
|