forum.ifilm.pl
  Gry On-Line  |  Czat  |  Groteka  |  Pomoc  |  Załoga  |  |  iFilm.pl  
Wrzesień 08, 2010, 06:54:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Główna   Regulamin Szukaj Quiz Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 ... 11 12 [13]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kogo z aktorów Ndinz widzieliście na żywo?  (Przeczytany 17730 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Jancecek
BarwkoManiaczka ;)
Stały bywalec

Status: Aktywny

Heh xd

Ignoruj
« Odpowiedz #180 : Marzec 13, 2010, 14:21:33 »

Ja kiedyś widziałam w Krakowie kolegę Sambora z mafii. Niestety nie pamiętam jak on się nazywa.

By Jancecek xd
                             Moja ksywa to mój znak rozpoznawczy :)
dr.kuba
Nowy
*

Ignoruj
« Odpowiedz #181 : Marzec 15, 2010, 15:44:18 »

Zmijewski w Krakowie:

Jeżeli to miało być śmieszne w kontekście tego tematu, to informuję, iż nie było- za to informuję, że temat "Kabarety" znajduje się Tutaj
Jean
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 20:20:34 wysłane przez Jean-Claude » Zapisane
Smerfetka
Chora na doktora
Czarna Żmija
Gaduła
*

Najsympatyczniejszy użytkownikNajładniejszy set (avatar+podpis)Największy maniak aktorkiNajwiększy maniak serialowyNajwiększy mól książkowy

Wyróżnienia(5)

Ignoruj
« Odpowiedz #182 : Marzec 15, 2010, 20:08:40 »

Nie myślałam o żadnym konkretnym, ale może Emilia Krakowska? Albo Marian Opania? W końcu to takie filary serialu.:)

Nie ma sprawy ;) I na przyszłość też obiecuję poprawę.

Panią Emilię spotkałam lat temu kilka, chyba ze 4...
Było to w teatrze, na warsztatach, które prowadziła. Niesamowicie energiczna osoba, opowiadała anegdoty o innych aktorach, chętnie rozdawała autografy - i tutaj osobna kwestia, bo pisała rzeczy różne, choć niekoniecznie wiadomo dlaczego akurat takie. :lol: Np. mój brzmi: "Saro, brawo!! Pozdrawiam, Emilia Krakowska" - za co brawo, nie wiem, ale autograf ładny xD

Pana Opanię również w teatrze, po spektaklu "Król Edyp" i spotkanie było dość krótkie, w sumie niewiele można powiedzieć, poza tym, co opowiadała o nim pani Krakowska^^, czyli, że autografy rozdaje, ale "zawsze sobie musi o wszystko pomarudzić" xD
Emi
Teatromaniak
MarietkoManiacy
Gaduła

Największy maniak aktoraNajbardziej tolerancyjny użytkownikNajwiększy pasjonat

Status: Wakacje

Wyróżnienia(3)

Ignoruj
« Odpowiedz #183 : Marzec 15, 2010, 21:22:55 »

Ja na deskach teatru widziałam nie raz fantastyczną na scenie Ewę Kasprzyk, która to w dodatku jest przesympatyczną osobą  ;)
Bartosza Opanie (który mnie bardzo zaskoczył swoją grą), Andrzeja Zielińskiego, Piotra Garlickiego, Katarzynę Dąbrowską, Joanne Liszowską...

Spotkać i chwilę porozmawiać też miałam okazję z Tomaszem Kotem i Cezarym Kosińskim   ;)

Dawno to było, ale kiedyś w sklepie z rzeczami dziecięcymi spotkałam Maję Ostaszewską bo oglądałyśmy te same buciki <lol2>

Pewnie jeszcze by się jeszcze kilku aktorów znalazło, ale to już bardziej z epizodów, w końcu w każdym odcinku się pojawia dużo nowych osób, których to dotyczy dany odcinek ;)

Idź do przodu, nie oglądaj się za siebie - PM.
zielone-trampki
Siesajka
Gaduła

Bo jesteście jak moje Anioły :* O.B

Ignoruj
« Odpowiedz #184 : Marzec 16, 2010, 08:54:43 »

Ja widziałam Emilię Krakowską na premierze w teatrze. Była zaproszona jako gość.
Respondka widziałam w Joś, ale nie mam z nim zdjęcia.
Olgę to już nie wspomne ile razy :D
Edytę górniak 2 razy na JOSiu.
Filipa Bobka - na zlocie.
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 08:57:35 wysłane przez zielone-trampki » Zapisane

"Kocham trampki, noście trampki" <---Maja
agam92
Nowy
*

Ignoruj
« Odpowiedz #185 : Maj 07, 2010, 16:36:13 »

Ja miałam okazję spotkać i chwilę porozmawiać z Łukaszem Mateckim jest bardzo miły.
Fioł_eczka
Fiołek ;D
Smakosze Kultury
Przyjaciel forum

Status: Wakacje

„Za kaprala Fiołka!”

Nagrody (1)(1)

Ignoruj
« Odpowiedz #186 : Maj 23, 2010, 11:13:14 »

Pamiętam, że jak byłam na wakacjach w Pogorzelicy, to było jakieś spotkanie z aktorami Ndinz. Miałam kilka lat. Stałam przy płocie i widziałam, jak wchodzą do jakiegoś baru Żmijewski i aktor grający Bruna (nie pamiętam jak się nazywa). Na razie tylko ich pamiętam. Usiedli, śmiali się, rozmawiali, wyglądali na bardzo sympatycznych ludzi. Tak szczerze, tylko tyle pamiętam. <hahaha>

"... a potem on przyjdzie po nią pod szkołę z bukiecikiem fiołków"
Kal.
Kinomaniak
Gaduła

Najbardziej kulturalny użytkownikNajbardziej tolerancyjny użytkownikFilmożerca

WWW Wyróżnienia(3)

Ignoruj
« Odpowiedz #187 : Lipiec 29, 2010, 22:50:16 »

A ja dzisiaj zaliczyłam takie malutkie "spotkanie", mianowicie w Galerii Mokotów wpadłam na Emilię Komarnicką, odtwórczynię roli rezydentki Agaty. Nie miałam okazji jej zaczepić, bo szła w sporej odległości ode mnie, a stwierdziłam, że nie będę ludzi po sklepie gonić. ::)
Mogę tylko dodać, że wyglądała naprawdę zjawiskowo, miała na sobie niesamowite ciuchy i chyba nie było mężczyzny, który by na nią nie zwrócił uwagi. Łącznie z moim własnym bratem oraz moim własnym ojcem, dodam.

Strony: 1 ... 11 12 [13]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.258 sekund z 43 zapytaniami.