|
Kolorowa_
Gość
|
 |
« : Wrzesień 19, 2008, 19:29:09 » |
|
odc. 1
Nadkomisarz Joanna Muzyka (Anna Guzik) - po akcji, w której została postrzelona - decyduje się na odejście z policji. Tymczasem jeden z jej kolegów, Mariusz (Michał Lesień) pragnie, by łączyło ich coś więcej, niż tylko przyjaźń... Gdy Joanna przechodzi na emeryturę, dostaje od ojca nietypowy prezent: kawiarnię. W rozkręceniu biznesu ma ją wspierać Klemens (Krzysztof Respondek), wspólnik ojca. Wśród ciast, filiżanek i ekspresów do kawy, Joanna chce odtąd prowadzić spokojne życie, ale czeka ją niespodzianka. Do lokalu wbiega mężczyzna, który błaga byłą policjantkę o pomoc. Mówi, że jego córka, Magda (Agnieszka Sienkiewicz) zbudowała bombę i chce wysadzić w powietrze cały dom... ( Film Polski )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AleX
dum spiro, spero
Czarna Żmija
Gaduła

to się musiało stać
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 19, 2008, 19:45:31 » |
|
Czyli POWINNO być śmiesznie. Czy będzie? Zobaczymy, czy naszym kryminalnym udało się w taki szybkim czasie przestawić na inny gatunek  PROSZĘ ADMINA ALBO GLOBA O PRZYKLEJENIE PINEZKĄ (^^) WĄTKU. Bo kurczaki nie mam jak. 
|
|
|
|
|
|
on w końcu dotknie cię ten przenajpierwszy raz i przemieszają się zapachy waszych ciał i już nie powiesz - nie, a cicho szepniesz - tak
|
|
|
|
Kolorowa_
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 20, 2008, 07:54:27 » |
|
No i jest przyklejony.  Mam nadzieję, że ten serialik będzie fajny i nie upadnie tak szybko jak " I kto tu rządzi! "...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolorowa_
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 20, 2008, 19:52:23 » |
|
Ja też będę oglądała. Godzina mi pasuje, bo to akurat po Barwach. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AleX
dum spiro, spero
Czarna Żmija
Gaduła

to się musiało stać
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 20, 2008, 19:54:21 » |
|
...akurat przed YCD! 
|
|
|
|
|
|
on w końcu dotknie cię ten przenajpierwszy raz i przemieszają się zapachy waszych ciał i już nie powiesz - nie, a cicho szepniesz - tak
|
|
|
Justek
Chora na doktora
Czarna Żmija
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 27, 2008, 18:31:59 » |
|
I akurat w dzień bez eMki!  Z opisu wydaje się być fajnie.  Nie mogę się doczekać tego, jak to będzie wyglądało w praktyce.
|
|
|
|
|
|
Za krótko trwa godzina, niech się chwila ta zatrzyma. Moim szczęściem chcę nakarmić, calutki świat, zdziwiony tak.
|
|
|
|
Pletwa15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 30, 2008, 12:12:17 » |
|
Jeśli chodzi o obraz (zdjęcia do serialu) to z pewnością będzie fajny z resztą MTL nas do tego chyba już przyzwyczaił. Co do fabuły i dialogów myślę że nie będzie się do czego przyczepić zwłaszcza że z pewnością pracują nad tym profesjonaliści. Reżyseria to najwyższa półka - Piotr Wereśniak nic dodać nic ująć. Komediowość rzecz gustu jednych pewnie będzie śmieszył innych może nie.
Ja oczekuję z niecierpliwością i nie nastawiam się ani pozytywnie ani tym bardziej negatywnie. Chcę go po prostu obejrzeć. I nie mogę się doczekać kiedy na ekranie ujrzę Irinę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agentka_lily
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 22, 2008, 09:08:55 » |
|
No fajne są Agentki! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina Na Komendzie.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 27, 2008, 17:53:17 » |
|
Agentka Joanna Muzyka wzbiera się z Kamilem do marketu aby zrobić zakupy Odcinek 10 Nagle zauważa ze jeden z klientów chowa do kieszeni Baton, zaczyna go gonić jest przekonana złego złapie. więcej na www.agentki.serial.PAL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudia
M&Ar-forever!
Gaduła

nieproporcjonalnie wiele.
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 06, 2009, 20:15:51 » |
|
Będą nowe odcinki.?
|
|
|
|
|
|
Uśmiech daje wszystko.
|
|
|
Klaudia
M&Ar-forever!
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 06, 2009, 20:27:57 » |
|
szkoda. A fajnie by było gdyby pojawiły się nowe odcinki,bo to był fajny serial. Lubiłam zasiadać przed TV i go oglądać :)
|
|
|
|
|
|
Uśmiech daje wszystko.
|
|
|
johana1988
Nowy
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 25, 2009, 18:45:44 » |
|
A własnie będą jeszcze leciały Agentki  ? Wie ktoś może?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudia
M&Ar-forever!
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 26, 2009, 14:49:44 » |
|
A własnie będą jeszcze leciały Agentki  ? Wie ktoś może? Wydaje mi się,że nie. Gdzieś czytałam w gazecie,że Agentek nie będą już puszczać w TV
|
|
|
|
|
|
Uśmiech daje wszystko.
|
|
|
|