forum.ifilm.pl
  Gry On-Line  |  Czat  |  Groteka  |  Pomoc  |  Załoga  |  |  iFilm.pl  
Wrzesień 09, 2010, 15:30:52 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Główna   Regulamin Szukaj Quiz Zaloguj się Rejestracja  

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ewa Kawiatkowska - Joanna Jeżewska  (Przeczytany 2331 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
AleXAutor tematu
dum spiro, spero
Czarna Żmija
Gaduła
*

Najładniejszy set (avatar+podpis)

Status: Edukacja

to się musiało stać

WWW Wyróżnienia(1)

Ignoruj
« : Wrzesień 17, 2008, 14:48:42 »

Ewa Kawiatkowska

„Ja wszędzie byłam, wszystko widziałam, wszystko zwiedziłam i wiesz słonko, do jakiego wniosku doszłam po trzydziestu latach podróżowania? Że najlepiej jest w domu! Jeśli się go ma, oczywiście…”

Kobieta światowa, elegancka, znająca kilka języków… I ukrywająca pewien sekret. Jako żona dyplomaty, zjeździła pół świata.

Dziś jest znawczynią smaków i specjałów z najbardziej odległych zakątków globu. Do agentek dołączy jako ostatnia. Najstarsza wiekiem - i najbogatsza doświadczeniem…

W kawiarni pełnić będzie funkcję szczególną: szefowej kuchni. Nieupoważnionym na zaplecze wstęp wzbroniony! Przez żołądek do serca – w myśl tej zasady, agentka Ewa przygotuje potrawy o tysiącu smaków. Na zamówienie Joanny, poda gościom krewetki w sosie z białego wina i migdałów – rozkosz dla podniebienia… Lub dania o iście piekielnym smaku! Dla klientów, którzy wymagają serwisu „specjalnego” - z szeregiem niepożądanych skutków ubocznych...

Joanna Jeżewska

"To bardzo piękny zawód: można poznać i przeżyć wiele rzeczy, na które normalnie nie miałoby się szansy. To jak ze szczęściem: każdy chce je złapać choć na chwilę. Potem szczęście odpływa, ale zostaje pamięć, że kiedyś jednak było"

Aktorka znana z seriali „M jak Miłość” i „Samo życie”. Od kilku lat występuje również w kabarecie (Nowa Sześćdziesiątka, Aniołki Wolskiego). I bawi widzów do łez, parodiując damskie gwiazdy sceny politycznej. Zwłaszcza, gdy przed kamerami zamienia się w prezydentową Kwaśniewską… W tym roku, podczas IX Festiwalu Dobrego Humoru w Gdańsku, otrzymała nagrodę dla najlepszej aktorki komediowej - za udział w programie pt. "Czterdziesty sezon Kabaretu pod Egidą".

on w końcu dotknie cię ten przenajpierwszy raz
i przemieszają się zapachy waszych ciał
i już nie powiesz - nie, a cicho szepniesz - tak
Pletwa15
Gość

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 30, 2008, 15:45:23 »

WoW trzeba przyznać że pani Jeżewska ma trochę doświadczenia
w zawodzie aktorki www.filmweb.pl/o43731/Joanna+Jeżewska zatem profesjonalizm
pierwsza klasa.
Camillo Ipla
Gość

« Odpowiedz #2 : Grudzień 02, 2009, 15:23:49 »

Ja ją poznałem w serialu M jak miłość. Jest dobrą aktorką. W tym serialu też dobrze grała. Szkoda, że już go nie kręcą. Teraz oglądam tylko powtórki na ipla :(
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.171 sekund z 28 zapytaniami.