forum.ifilm.pl
  Gry On-Line  |  Czat  |  Groteka  |  Pomoc  |  Załoga  |  |  iFilm.pl  
Wrzesień 08, 2010, 06:29:38 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Główna   Regulamin Szukaj Quiz Zaloguj się Rejestracja  

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Joanna Muzyka - Ania Guzik  (Przeczytany 4106 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
AleXAutor tematu
dum spiro, spero
Czarna Żmija
Gaduła
*

Najładniejszy set (avatar+podpis)

Status: Edukacja

to się musiało stać

WWW Wyróżnienia(1)

Ignoruj
« : Wrzesień 17, 2008, 14:36:46 »

Joanna Muzyka nadkomisarz

„My się nie musimy lansować. Już jesteśmy wylansowane!”
„Z facetami nigdy nie miałam kłopotów. Z miłością miałam…”
„Interes idzie fatalnie, ale robota zaczyna mi się podobać”

Była policjantka, a obecnie właścicielka kawiarni – i szefowa "agentek". Ma 34 lata i właśnie zaczyna nowe życie - na emeryturze. Ale nuda jej nie grozi... Nawet bez odznaki i pistoletu w kaburze. Kawiarnia, którą Joanna dostanie w prezencie od ojca, w ciągu kilku dni zamieni się... w tajną kwaterę "agentek". W menu: pączki, kawa i solidna dawka adrenaliny!

Gdzie diabeł nie może... tam babę pośle. W myśl tej zasady, Joanna szybko dobierze "babski" zespół, który załatwi każdą, nawet najbardziej skomplikowaną sprawę. Agentki do zadań nierozwiązywalnych... Cappuccino podadzą, tiramisu na talerzyk wrzucą - a przy okazji złapią każdego drania, który coś przeskrobał! Girl power!

Cierpisz na zawirowania uczuciowo-kryminalno-zawodowo-moralne? Wstąp na kawę do Joanny... Dziewczyny górą!

Anna Guzik

„Jestem zakochana w życiu. A ono jest takie kruche i trzeba za nie dziękować i cieszyć się każdą chwilą”

„W życiu trzeba walczyć! O swoje marzenia, o to, co się kocha. Można oczywiście machnąć ręką, bo po co ten cały stres, można działać przecież mniejszym kosztem, ale moim zdaniem to nie jest właściwa droga. Gramy, ryzykujemy, żeby coś osiągnąć. Żyjemy po to, żeby temu życiu coś wyrwać!”

Jedna z najpopularniejszych polskich aktorek – gwiazda „Na Wspólnej” i „Heli w opałach”. Umie widzów rozbawić, ale też wzruszyć do łez. A na parkiecie zawirować tak, by zdobyć Kryształową Kulę. Hela, Żaneta... Przed kamerami zmienia się jak kameleon. Ale najbardziej „zmienny” jest... jej wzrost.

- Zdania specjalistów są podzielone. Mój wzrost waha się od 175 do 180 – rzuca aktorka ze śmiechem. - A najzabawniejsze jest to, że wyższy wzrost zawsze przypisują mi mężczyźni! Mówią na przykład: „To niemożliwe, żebyś miała 175cm... Musisz mieć co najmniej 180, bo jesteśmy prawie równi! A ja mam 180 - na bank!” No i dojdź tu człowieku do ładu i składu...

Dziś kochają ją miliony widzów. Ale przed laty, kariery przed kamerami wcale nie planowała.

- Mój problem w liceum polegał na tym, że byłam w wielu dziedzinach dobra. I tak naprawdę nie wiedziałam, co wybrać – wyznaje gwiazda. - Pewnie poszłabym na germanistykę lub AWF, do czego się przygotowywałam. Wiele decyzji podejmuję intuicyjnie. Zwykle mamy w życiu kilka „bramek” do wyboru, każda dokądś prowadzi. Ja wybrałam bramkę z napisem „aktorka” i myślę, że wybrałam dobrze. Jako germanistka mogłabym oszaleć z moją potrzebą zmienności. Chociaż… nigdy nie wiadomo.

W serialu „Agentki” zagra przebojową, pewną siebie 34-latkę – nadkomisarz Joannę Muzykę. Dziewczynę, dla której życie zaczyna się dopiero... na emeryturze. A jak sama czuje się po przekroczeniu „magicznej” trzydziestki?

- To na pewno dobry okres dla kobiety. Moment, kiedy trochę inaczej zaczyna patrzeć na świat, nabiera dystansu do siebie i otoczenia. - zdradza A. Guzik. - Rzeczywiście zrobiłam sobie takie małe podsumowanie i... wypadłam całkiem nieźle! Przede wszystkim czuję, że w moim życiu dużo się dzieje, a to jest dla mnie najważniejsze. Głębsze refleksje gdzieś tam się we mnie oczywiście tlą, ale zostawiam je na czterdziestkę!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 23:34:46 wysłane przez Kinfa » Zapisane

on w końcu dotknie cię ten przenajpierwszy raz
i przemieszają się zapachy waszych ciał
i już nie powiesz - nie, a cicho szepniesz - tak
CeCe
Czarna Żmija
Gaduła
*

Najbardziej aktywny użytkownikWiejski głupek (krejzol)Najzabawniejszy użytkownikNajwiększy maniak aktorkiNajwiększy maniak forumNajwiększy zboczuszekNajlepszy moderator lokalny

WWW Wyróżnienia(7)

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 18, 2008, 17:05:27 »

Świetna aktorka.
Bardzo się ciesze, że będzie można P. Anie zobaczyć w nowym serialu i do tego w  głównej roli. ;)

Julia_
Gość

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 18, 2008, 17:12:27 »

Jak słyszę 'Ania Guzik' to od razu w głowie startuje mi piosenka z bajki 'Kuba Guzik'  <lol2>
Bardzo lubię Anię G (wszystkie Anie lubię ;P) i myślę, że ta Jot.MUZYKA to będzie fajna postać  :D
Pletwa15
Gość

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 30, 2008, 15:22:52 »

A ja choć osobiście za panią Guzik specjalnie nie przepadam to jednak z pewnego rodzaju niecierpliwością oczekuję jej wizyty w moim domu podczas oglądania pierwszego odcinka Agentek w Środę.
CeCe
Czarna Żmija
Gaduła
*

Najbardziej aktywny użytkownikWiejski głupek (krejzol)Najzabawniejszy użytkownikNajwiększy maniak aktorkiNajwiększy maniak forumNajwiększy zboczuszekNajlepszy moderator lokalny

WWW Wyróżnienia(7)

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Październik 04, 2008, 12:02:52 »

A mnie się P. Ania bardzo spodobałą w tej roli. ;)
Coraz bardziej zaczynam ja lubiec..  :D

Pletwa15
Gość

« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2008, 12:30:52 »

Hm... choć to dziwne - to nie zawiodłem się p. Guzik potrafi być fajna
czekam teraz na 8 października i godzinę 20,30 / następny odcinek.
gosik
Stały bywalec

Status: Aktywny

.z antropologicznego punktu widzenia.

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : Grudzień 12, 2008, 21:35:40 »

Właśnie wróciłam ze spektaklu z udziałem Ani Guzik.
I teraz mogę powiedziec szczerze, że wolę ją w teatrze niż w serialu. Choc i tak ma dla mnie taką łatkę serialową.

Spektakl bardzo mi się podobał.
Piaskownica...:)
PiesDrzeki
Gość

« Odpowiedz #7 : Grudzień 27, 2008, 15:29:22 »

Właśnie wróciłam ze spektaklu z udziałem Ani Guzik.
I teraz mogę powiedziec szczerze, że wolę ją w teatrze niż w serialu. Choc i tak ma dla mnie taką łatkę serialową.

Spektakl bardzo mi się podobał.
Piaskownica...:)

- PiesDrzeki, proszę o posty wnoszące coś do tematu. Samo zacytowanie jest na tym forum zabronione. Kinfa -
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2008, 22:28:14 wysłane przez Nigidia » Zapisane
KamilR_17:]
Gość

« Odpowiedz #8 : Grudzień 28, 2008, 21:59:49 »

Ania Guzik świetna aktorka. Rolą jej życia jest Żanetka z NW :)
magda.m.m.
3M
Moderator Globalny
Gaduła

Status: Urlop od forum

Weronika Maria

« Odpowiedz #9 : Grudzień 28, 2008, 22:23:39 »

Ania Guzik świetna aktorka. Rolą jej życia jest Żanetka z NW :)

Chyba rolą jej utycia...

Człowieku czy Tobie się nudzi...?

Krowy mają łaty, świnki mają ryje, a ja jestem czarna żmija i tu sobie żyję.
KamilR_17:]
Gość

« Odpowiedz #10 : Grudzień 28, 2008, 22:24:38 »

Czemu obrażasz Annę Guzik i mnie atakujesz? To forum fanów Anny, spływaj.
zefirek
Administrator
Gaduła

Najbardziej pomocny użytkownikNajlepszy opiekun forumNajwiększy zboczuszekNajwiększy maniak muzyczny

Status: Aktywny

Wyróżnienia(4)
« Odpowiedz #11 : Grudzień 28, 2008, 22:25:44 »

Czemu obrażasz Annę Guzik i mnie atakujesz? To forum fanów Anny, spływaj.

To forum Agentek :)
Zapraszam do innego działu!
underliine_
Gość

« Odpowiedz #12 : Styczeń 02, 2009, 10:00:46 »

Ja szczeze to polublam P.Joanne Muzyke /P.Anne Guzik
Pasuje do niej ta rola  ;)[/ :'(]
Camillo Ipla
Gość

« Odpowiedz #13 : Grudzień 02, 2009, 15:21:54 »

Ja Ani nie oglądałem w innych serialach. Poznałem ją dopiero właśnie w Agentkach. Nawet fajnie jej to wychodziło, ale była za bardzo spięta.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.378 sekund z 46 zapytaniami.