AutorWątek: Aktualności  (Przeczytany 9625 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joasia

• Gaduła
  • Atak: 100
    Obrona: 100
    Atakuj
Odp: Aktualności
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Luty 2012, 20:45:28 »
0
Ale niestety nie potrwa to długo, bo Falkowicz wkroczy do akcji :( Ale nawet jak się rozstaną na chwile to mam nadzieje, ze wrócą do siebie i stworzą udana rodzinę dla Krzysia.

Offline Klotylda

• Dinozaury z klasą
  • *
    Atakuj
  • Lubię prowokować innych... do myślenia
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Luty 2012, 22:12:59 »
0
No  niech wkroczy do akcji  Falkowicz! I to jak najszybciej, zanim Krzyś  przywiąże się do nowej "Mamusi". Bo za moment będzie dla Sambora za późno. Po raz kolejny Michał, ze względu na miłość do syna, znajdzie się w sytuacji bez wyjścia. Nina buduje swój związek z Michałem na kłamstwie, brudach i sekretach.  Tu nie ma nic pięknego! Sambor ma Ninę za kogoś lepszego, niż ona jest w rzeczywistości.  Czy Sambor wie, że Nina pracowała w agencji towarzyskiej (bez znaczenia tu jest, w jakim charakterze - czy sprzedawała tam "tylko" swój uśmiech, czy także ciało), czy on wie, co ją łączyło kiedyś z szefem i dzięki czemu skończyła  staż? Co będzie, kiedy różowe okulary, odnośnie widzenia Niny, opadną z nosa Sambora? A przecież to tylko kwestia czasu, jak dotrze do niego, że Nina dobrze grając przed światem niewiniątko wkupuje się w łaski kolejnych szefów. On przecież też ją forował  i foruje w pracy (przypomnijcie tylko sobie jak wymusił na Gawryło, żeby ten wziął ją do asysty, gdy żaden ze strach chirurgów nie chciał z Rudnicką pracować!).  A ona łacenie z tych forów korzysta! 
 Już jedna szachowała go dzieckiem,  teraz u progu jego domu stoi następna.   Tu nie ma czemu kibicować, pozostaje mieć tylko nadzieję, że brudy, które Ninuś skrywa skrzętnie pod „białym fartuszkiem” wyjdą na wierzch szybciej, niż zdąży się ona zadomowić w domu Sambora.
Czy ten żył za mnie, co  nie zna mej winy,
Czy ów, co nawet zna onej przyczyny?
C.K. Norwid

Offline Alden

• Pamiętasz, obiecałem ci...
  • Moderator
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Luty 2012, 10:13:30 »
0
I gdy Falkowicz do akcji wkroczy Nina z jego przeszłością wyskoczy.

Offline Klotylda

• Dinozaury z klasą
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Luty 2012, 17:11:08 »
0
I gdy Falkowicz do akcji wkroczy Nina z jego przeszłością wyskoczy.
  A więc  Nina i Falkowicz będą się na wzajem błotem obrzucać.  W dodatku może i publicznie. Taplanie się wzajemne w szambie raczej żadnej ze stron korzyści nie przyniesie  ::)
C.K. Norwid

Offline azek84

• Rozwija się
  • **
    Atakuj
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Luty 2012, 19:52:04 »
0
Na tej wojnie to Nina bardzo dużo straci jest tylko rezydentką a Falkowicz profesorem i ordynatorem w szpitalu i w swojej prywatnej Klinice, gdzie jest właścicielem.

Offline Klotylda

• Dinozaury z klasą
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Luty 2012, 20:47:21 »
0
Na tej wojnie to Nina bardzo dużo straci jest tylko rezydentką a Falkowicz profesorem i ordynatorem w szpitalu i w swojej prywatnej Klinice, gdzie jest właścicielem.

Ninuś grzeje już nogi w łóżku Sambora, więc teraz będzie odważną zgrywać  i podskakiwać przed Falkowiczem - koniec chlipania po schowkach na bieliznę.  Ta cała Rudnicka to mi coraz bardziej  dawaną Starską przypomina.  Też odważna, gdy  ma gacie męskie przy sobie.   To, czym się początkowo odróżniała   Nina na plus od Leny to okoliczność, że miała bardziej  pod górę w szpitalu od Starskiej - konkurencja, wygryzanie, ostra rywalizacja ze strony kolegów.  A ze  Starską to się wszyscy od początku cackali jak z g...   
W zasadzie to Sambor mógłby się z Falkiewiczem dogadać i mała dostałby to, na co zasłużyła. Ale serial piszą kretynki...
C.K. Norwid

Offline azek84

• Rozwija się
  • **
    Atakuj
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Luty 2012, 21:59:20 »
0
Sambor dostanie porządną nauczkę od Falkowicza, da mu tak popalić, że się nie pozbiera oglądałem wywiad z Radosławem Krzyżowskim, o tym, że Falkowicz da mu popalić.

Offline Alden

• Moderator
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Luty 2012, 22:04:51 »
0
A można coś więcej?

Ogólnie szkoda. I trudno mi sobie wyobrazic by Sambor dał sobie w kaszę dmuchać.

Offline azek84

• Rozwija się
  • **
    Atakuj
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Luty 2012, 22:37:30 »
0
Przypomnę, że tym razem Sambor trafił na despotę o autorytarnym zacięciu i tym razem nie uda się walce  z Falkowiczem, może się to dla Sambora skończyć nawet zwolnieniem albo szykanowaniem odsuwającym od zabiegów czy podważającym wiedzę Sambora przez Ordynatora, równie może być. Sambor nie ma żadnych szans z Falkowiczem tym bardziej, że w wywiadzie aktor powiedział, że Sambor będzie dociekał jak Falkowicz zoperował Ludmiłę, która miała guza nie operacyjnego i na tym polu będzie iskrzyć stwierdził i że nowy szef da mu popalić.

Offline Alden

• Moderator
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Luty 2012, 22:42:15 »
0
I w końcu Tretter przejrzy też na oczy i Falkowicz zniknie z LG. Ja osobiście nie moge się doczekac gdy on to zrobi.
Falkowicz jest podobnie jak początkowy Konica - zadufany w sobie, pewny siebie, megaloman (u Konicy było to wynikiem ćpania, ponadto nie było tak widoczne, u Falkowicza to natomiast wina czegoś zupełnie innego, jeszcze nie poznanego).
W zasadzie Falkowicz do pomocy ma jedynie Przemka i Borysa oraz ew. Trettera. Jakoś trudno mi uwierzyć, że będzie Sambora odsuwał od zabiegów. Poza tym - byle do czerwca.

Offline azek84

• Rozwija się
  • **
    Atakuj
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Luty 2012, 22:53:58 »
0
Tretter nie ma żadnej władzy nad nawet jako Dyrektor, Tretter jest zerem przy Falkowiczu a po za tym to Falkowicz powinien zostać nowym dyrektorem i zaprowadzić porządek zwolnić Trettera, Żakową, Consalidę i zatrudnić fachowców ze swojej kliniki uważam że jest to najlepsza postać tego serialu a po za tym jest profesorem z obecnych lekarzy nikt nie ma nawet tytułu doktora z wyjątkiem docent Orlickiej i dr Edyty Kuszyńskiej których już dawno nie ma nikt inny nie może nawet się próbować równać z profesorem Falkowiczem.

Offline Alden

• Moderator
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Luty 2012, 09:34:17 »
0
Profesorem jest także Zybert.

Offline azek84

• Rozwija się
  • **
    Atakuj
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Luty 2012, 10:53:48 »
0
Zyberta wprawie nie ma już i się nie liczy, ale nawet on już nawet nie operuje a poza tym jest on starej daty i nie zna nowych metod operacyjnych jak Falkowicz.

Offline Monia_ns

• Stały bywalec
    Atakuj
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Luty 2012, 22:06:20 »
0
Ja tam kibicuję Ninie i Samborowi. Nina skrywa tajemnice, ale to nie jest rzecz która należy się chwalic na pierwszym czy drugim spotkaniu. Michał też ma bogatą przeszłośc i jakoś też jej nic nie powiedział ...

Offline Klotylda

• Dinozaury z klasą
  • *
    Atakuj
« Odpowiedź #44 dnia: 23 Luty 2012, 16:24:10 »
0
Ach, kibicuj, kibicuj! I drużyna z III Ligii ma swoich wiernych kibiców.
C.K. Norwid